Tein jouluna Megan Elizabethin "kiitospäivän kasvistäytettä". Täyte viittaa perinteiseen kiitospäivän kalkkunatäytteeseen, johon tulee reseptissä käytettyjä aineksia kuten salviaa, porkkanaa, sipulia ja selleriä. Täytteen koostumus on tosi kiva, murekemainen. Ongelma on vain se että se alkaa äkkiä ällöttämään, koska se on niin makeaa mulperimarjojen takia. Suosittelen siksi jättämään puolet mulpereista pois, niin että laittaa niitä vain kastikkeeseen. Ei paha ratkaisu kustannuksienkaan kannalta; mulperit on erityisesti Suomessa varsin hintavia. Lisäksi laitan salaattiin omenan kuutioina ja kastikkeeseen veden sijasta Quintonin plasmaa eli merivettä.
Ennen vältin erilaisista kasviksista (kuten porkkanat, kukkakaali ja selleri) koostuvia salaatteja. Olen kuitenkin vähitellen päässyt tämän kammon yli kun olen huomannut että kasvissalaatit voi olla tosi hyviä!
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire