Banaaneja ei tunnetusti ole koskaan liikaa, koska ne joita ei ehdi tuoreena syömään, voi heittää pakasteeseen ja tehdä myöhemmin banaanijäätelöä.
Pakastamiseen kannattaa käyttää käteviä helposti suljettavia pakastepusseja (huom. tämä ei ole mainos, enkä saa tästä mitään palkkaa). Tavalliset muovipussit nimittäin liimantuu helposti pysyvästi kiinni banaaneihin ja myös sotkeentuu inhottavasti käytössä. Rasiat taas vie liikaa tilaa pakastimessa. Kuvassa olevan kaltaisia pakastepusseja voi käyttää vaikka kuinka moneen kertaan eikä niitä tarvitse edes pestä käyttökertojen välillä jos tyhjiäkin (käytettyjä) pusseja säilyttää pakastimessa. Banaanit kannattaa jo pussittaessa laittaa sopiviin paloihin, joko puoliksi tai pienemmäksi, jolloin jäätelönteosta tulee entistä nopeampaa. Vielä pidemmällekin voi mennä laittamalla pussiin juuri sen verran banaaneja kuin yleensä käyttää yhteen jäätelösatsiin.
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire