jeudi 12 février 2015

Taateleista

Ostin tällä kertaa vähän eri taateleita kuin tavallisesti. Kuvassa olevat on aika hyviä, vähän kovempia taateleita kuin ne joita olen pitkään käyttänyt. Ne maistuu näin vaihteeksi paremmilta kuin pehmeät, mutta kovuus voi aiheuttaa ongelmia. Tein esimerkiksi äsken banaanismoothien johon laiton kourallisen näitä taateleita sekaan, ja vähän kyllä hirvitti että hajottaako ne koko tehosekoittimen.

Ostin nämä taatelit Helsingin yliopiston metroasemalla sijaitsevasta itämaisesta liikkeestä (Hauler Oriental Market), jossa on useampaa erilaista sorttia taateleita. Nämä oli sieltä halvimmasta päästä mutta en nyt muista tarkkaa kilohintaa, siellä viiden euron kieppeillä kai se oli. Aion kokeilla vähän kaikkia, patsi niitä missä on glukoosisiirappia tai muita lisäaineita. Minua kiusaa edelleen ne taatelit joita maistoin tuttavan luona Lyonissa, ne oli niin makeita ja jotenkin mantelisen makuisia ja myös sopivan pehmeitä, enkä tiedä mistä löytäisin samanlaisia!

Toisaalta on selvää esim tässä videossa mainitun sylkitestin perusteella että mullakin (kuten suurella osalla ihmisistä nykyään) on kandidoosi eli hiivasienitulehdusta kehossa, joten kuivahedelmiä kannattaisi oikeastaan välttää. Siitä aiheesta kirjoitan varmaan myöhemmin enemmänkin.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire