jeudi 2 avril 2015

Vesipaasto jatkuu, 2. päivä

Paasto sujuu edelleen hienosti. Tänä aamuna oli aika heikko olo, mietin jo että miten selviän kauppaan ja harjoitteluun, jaksanko edes pukea päälle. Mutta puuhastelin jotain pientä, join sitruunamehuvettä ja tein suolihuuhtelun ja olo vahvistui siinä vähitellen. Nyt tuntuu ihan normaalilta.

En tee suolihuuhteluita kovin säännöllisesti, koska mulla on kaksi kämppistä ja siihen oikeastaan tarvii omaa rauhaa, mutta huuhteluista on kyllä todellakin hyötyä joten teen luultavasti kesällä useammin. Ennen ajattelin että se on tosi outo juttu (huonolla tavalla) ja epäluonnollista, mutta sittemmin olen tajunnut että me ollaan jouduttu siihen pisteeseen juurikin epäluonnollisten elintapojen ja ruokavalion takia, että me tarvitaan näitä apukeinoja niin kuin vihermehuja, lääkekasvijauheita, entsyymejä jne. Ne ei ole kaikille ihan välttämättömiä mutta kyllä kuka vaan saa niiden ansiosta kehon kuntoon paljon nopeammin kuin ilman.

Vesipaasto ei itse asiassa lopulta tunnu olevan paljon sen kummempaa kuin mehupaasto, ainakaan toistaiseksi. Jos mulla vaan riittäis kärsivällisyyttä olla syömättä niin jatkaisin useamman päivän. Pitää nyt kuitenkin miettiä että jatkanko vielä huomenna vesilinjalla vai pidänkö huomenna mehupäivän ja lauantaina nautin mangoista ja muista hedelmistä, jotka kävin äsken ostamassa.

Viime ateriasta on just nyt kulunu suunnilleen 43 tuntia!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire