mercredi 1 avril 2015

Vesipaastolla

Päätin taas vähän paastota ja tällä kertaa kokeilla vesipaastoa mehujen sijaan. Pisin aika mitä olen ollut vesipaastolla on muistaakseni alle kaksi vuorokautta, ja sen lopussa oli ihan kauhea olo. Se tapahtui kuitenkin ennen kuin aloin syödä fruitaristisesti, joten luulen selviäväni paremmin tällä kertaa. Tänään on päivä 1, en ole varma montako päivää jaksan, ehkä kaksi, kolme tai neljä. Neljä on kyllä oikeastaan jo takaraja, vesipaaston kanssa kannattaa olla varovainen ja edetä pikkuhiljaa.






Tänään olen juonut vettä ja kuvassa näkyvää paastohauduketta, jossa on mm. mansikan ja vadelman lehtiä sekä sitruunamelissa (tässä kaikki kasvit: Melissa officinalis, Nepeta cataria, Rubus idaeus, Corylus avellana, Fragaria sp., Centaurea cyanus, Artemisia absinthium).

Lisäksi otin pari entsyymikapselia. Olen nimittäin huomannut selkeää hyötyä entsyymien käytöstä ruuansulatukselle, siksi suosittelenkin niitä lämpimästi! Nyt haluan nimenomaan kokeilla entsyymien ottamista tyhjään vatsaan niin kuin Lou Corona suosittelee suoliston puhdistamiseksi.
Huomenna ajattelin myös juoda veteen puristettua sitruunamehua. Otan siis vähän mallia lifegeneratorin vesipaastosta.

Meinasi tänään jo vähän palella ja kovasti olisi haluttanut syödä jotain, yllätys yllätys. Muuten on kyllä ollut hyvä olo ja kävin vasta saunassakin ottamassa kunnon löylyt.

Aion tämän paaston aikana käyttää normaalisti syömiseen menevän ajan esimerkiksi meditointiin ja lepäämiseen.

Teen siksikin näitä paastoja juuri nyt, että kesällä en taas malta paastota kun on niin paljon ihania makeita hedelmiä saatavilla! Tulee jo vesi kielelle kun ajattelenkin mehukkaita vesimeloneita ja muita herkkuja. Muuten kyllä kesällä paastoaminen on helpompaa, kun voi saada ravintoa auringosta eikä niin tule kylmäkään.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire