samedi 21 mars 2015

Video: Kuukautiset ilman mitään suojaa: vaistonvarainen vuoto!

Videon linkitys ei taas toimi, mutta tässä linkki viimeisimpään tekstittämääni videoon: https://www.youtube.com/watch?v=z3mElA2xmMs

Tämä on vasta löytämäni ranskalaisen Les cheveux de Mini ("Minin hiukset")-kanavan video, jossa kerrotaan menetelmästä, jonka avulla kuukautisista tulee täysin huomaamattomat.
Halusin tekstittää tämän videon pikimmiten, koska aihe koskettaa niin monia, videossa kuvatusta menetelmästä olisi naisille todella paljon hyötyä eikä tästä asiasta todellakaan löydy paljoa tietoa. Kuulin itse vaistonvaraisesta vuodosta jo jonkun aikaa sitten mutta en ole vielä saanut menetelmää toimimaan, mikä johtuu paljolti siitä etten saanut kunnon selkeitä ohjeita niin kuin tässä videossa. Siksi odotankin jo innolla että pääsen kokeilemaan tätä kunnolla, koska jos ja kun menetelmä toimii niin sehän on todellakin maagista!
Minillä on muitakin mielenkiintoisia videoita, joita ehkä tekstitän tulevaisuudessa. Kuten videon lopussa kerrotaan, hän on itsekin fruitaristi. Toivottavasti Minin supernopea puhe ei kovin vaikeuta tekstien seuraamista.

3 commentaires:

  1. Oletko saanut tuota toimimaan :)?

    RépondreSupprimer
  2. Oletko saanut tuota toimimaan :)?

    RépondreSupprimer
  3. Hei Hanna, valitettavasti en! Ilmeisesti kuulun niihin naisiin joilla se vaatii enemmän harjoitusta/aikaa kuin toisilla. En ole kuitenkaan luovuttanut, olen varma että se onnistuu vielä! Lopputulos on sentään sen arvoinen :)

    RépondreSupprimer