vendredi 6 mars 2015

Kiirettä pitää

Edellisestä postauksesta on ehtinyt mennä jo hetki, olen nimittäin ollut viime aikoina aika kiireinen. Aloitin vapaaehtoistyön johon käytän neljä tuntia viikossa enkä raskisi luopuakaan siitä koska se on niin kivaa ja liittyy omaan alaani eli kieltenopetukseen. Kun siihen vielä lisätään pari harrastusta, luennot/opetusharjoittelu ja kasaantuneet koulutehtävät, niin aikaa ei jää kauheasti esimerkiksi videoiden tekstittämiselle. Kuitenkin on monta videota jotka haluaisin suomentaa pikimmiten!

Eilisestä lähtien olen ottanut testaukseen ruuansulatusentsyymit. Lifegenerator puhuu palavasti Puradymin entsyymien puolesta ja ne vaikuttaakin todella laadukkaita kun vertaa muihin saatavilla oleviin tuotteisiin. Niiden hinta ei olisi kovin paha, jos niitä ei tarvitsisi tilata Yhdysvalloista asti. Ikävä kyllä postituskuluja kertyy yhtä paljon kuin itse tuotteella on hintaa, ja tuntuu tyhmältä maksaa niin paljon pelkästä postituksesta. Siksi valitsin Ruohonjuuresta purkin Terra nova -merkkisiä ruuansulatusentsyymejä näin alkuun. Olin aikaisemmin hyvin skeptinen kaikkia lisäravinteita kohtaan, mutta entsyymit näyttäisi olevan oikeasti hyödyllinen apu kehon puhdistamisessa vuosien pinttyneestä kuonasta. Myös Thierry Casasnovas suosittelee entsyymejä nykyään ja tekee parhaillaan videosarjaa ruuansulatuksesta, missä yhteydessä on tulossa myös asiaa entsyymeistä.

Tähän loppuun vielä mehuvinkki: porkkanoita, lehtikaalta, tilliä, sitruunaa ja inkivääriä. Aikaisemmin olisin laittanut vielä appelsiinin mukaan mutta huomasin ettei se olekaan tarpeellista maun kannalta. Mitä vihreämpi mehu sitä parempi ;)

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire