mercredi 1 juillet 2015

Pöytä terassille -projekti

Tänään tein vähän isomman satsin maalia ja maalasin pöydän, jonka olen nikkaroinut terassille - sekin vanhoista puulavoista (tai miksikä niitä nyt sanotaan). Tässä muuten yksi nettisivu jos löytää mahtavia nikkarointi-ideoita. Eli me tarvittiin terassille pöytä, eikä mikä tahansa vaan japanilaistyylinen matala pöytä, koska me ollaan innostuttu syömään tyynyillä istuen (polvi-istunta on vielä treenauksen kohteena, auts).
Tänään pääsin siis maalaamaan pöytää. Käytin samaa reseptiä kuin eilen mutta jätin pigmentin pois koska halusin valkoista maalia ja tein kolminkertaisen annoksen. Laitoin myös vähän enemmän vettä, ja lisäsin sitä välissä koska maali paksuuntui itsestään. Maalista vielä sen verran että kun käsittelee kalkkia niin on suositeltavaa käyttää käsineitä, hengityssuojaa ja suojalaseja. Siinä mielessä jauhomaali on parempi ratkaisu, siinä kaikki ainekset on harmittomia.
 Maalasin pöydän ensin valkoisella ja sekoitin sitten loppuun maaliin mustaa pigmenttiä ja maalasin koriste-elementit. Merkki on japania ja tarkoittaa terveyttä. Joidenkin mielestä on naurettavaa käyttää tällä tavalla kiinalaisia/japanilaisia merkkejä koska ei tajua kielestä mitään jne, mutta hei, eikö samalla logiikalla olisi naurettavaa käyttää esimerkiksi rauhan symbolia tai mitä tahansa muuta symbolia? Kielissä joita puhun ei valitettavasti ole esteettisiä symboleita jotka tarkoittaisi jotain merkityksekästä, ja minusta sanan kirjoittaminen länsimaisilla aakkosilla ei vain ole sama asia (monta merkkiä vs yksi jne.), joten lainaan merkin japanista. Sitä paitsi pöytä on tosiaan japanilaistyylinenn mataluudessaan.
Huomenna ohjelmassa luultavasti portaiden maalausta. Tekstitän myös tällä hetkellä videota fruitarismista ja urheilusta.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire