lundi 1 janvier 2018

Onnellista Uutta Vuotta 2018!

Onnellista Uutta Vuotta 2018!
Meidän uuden vuoden juhlinta oli hyvin rauhallista, mentiin kämppisten kanssa Tanssijattaren veljen luo iltaa viettämään. Kyseisellä veljellä on kaksi suloista pikkupoikaa, joista vanhempi on aikamoinen esittäjä. Ja veljen vaimo on tosi mukava. Syötiin, juteltiin, pelattiin unoa (on se kumma miten jotkut ei osaa noudattaa sääntöjä! "Ai sulla ei oo yhtään punaista korttia? Tässä, saat multa." "Pidän nämä kaikki +2 ja +4 kortit itsellä, yritän olla käyttämättä niitä".) ja katsottiin telkkarista Times Squaren uusivuosihulinaa. Ei kyllä ihan hirveästi käyny kateeksi ihmisiä jotka seisoskeli siellä pakkasessa aamu 8:sta vuodenvaihteeseen asti! Olisin kuitenkin mielellään käynyt vähän katsastamassa Denverin keskustan menoa; en nähnyt yhtiäkään ilotulituksia enkä mitään muutakaan kun kaikki muut halusi pysyä turvallisesti ja lämpimästi kotona sisätiloissa.

En tiedä haluanko varsinaisesti luvata mitään tälle vuodelle. Tässä kuitenkin joitain aikomuksia:

1. Saada ruokavalio kuntoon. Sokeri, gluteeni ja maitotuotteet erityisesti pois, enemmän raakaa.

2. Jatkaa aika samaan malliin liikunnan suhteen, eli harrastaa mieluiten päivittäin joogaa, pyöräilyä, juoksua, tanssia, salitreeniä tai mitä vain. Kehittyä erityisesti joogassa ja tanssissa, tulla lihaksikkaammaksi.

3. Kehittyä kirjoittajana. Kirjoittaa blogeja, unipäiväkirjaa, esseitä, artikkeleita, mahdollisesti lauluja, ehkä jopa tarinoita. Oppia kirjoittamaan runollisemmin.

4. Kehittyä soittajana: treenata ukulelea ja viulua, ja ehkä myös kitaransoittoa voisi opetella tänä vuonna.

5. Nostaa englanti kunnon natiivitasolle ;-) Mielellään parantaa espanjantaitoa myös.

6. Oppia permakulttuuria ja hoitaa omaa (siis kämppiksen) puutarhaa.

7. Tulla mahtavaksi mentoriksi!

8. Kehittyä viestijänä, erityisesti parisuhteessa (kai nyt sellainen ennen vuoden loppua ilmaantuu!), mm. NVC:tä hyödyntäen.

9. Nauttia elämästä ja olla stressaamatta.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire