lundi 4 décembre 2017

Elämäntapamuutos!

Lauantaiaamuna käytiin taas vaelluksella, paljon lähempänä tällä kertaa, ja käveltiin 2,5 tuntia. Oli kiva vaellus, mahtava keli, tuli ihan kuuma hupparissa.
 Polku oli huomattavan kivinen!

Kiivettiin aika korkealle, Denver häämötti horisontissa.

Sitten lauantai-iltana muutin uuteen osoitteeseen, Tanssijattaren ja tämän 16-vuotiaan pojan Nallen luo. Ennen muuttoa tsekkasin osoitteen Google mapsista ja oli vähän ikävä yllätys kun tajusin kuinka kaukana se on Denveristä ja eri kouluista. Kaikkiin kouluihin menee julkisilla vähintään puolitoista tuntia, paitsi yhteen joka on 20 minuutin pyöräilymatkan päässä. Joten vähän mietin että onko tässä mitään järkeä ja eikö minun kannattaisi ennemmin hakea kimppakämppää paremmalta sijainnilta.

Mutta, tämä talo on tosi kiva (valtavasti tilaa kahdelle ihmiselle!), täällä ei käytetä kenkiä sisällä, ja Tanssijatar on tosi mukava, taiteellinen, opettaja; meillä on paljon yhteistä. Me kumpikin paastotaan klo 12 asti, Tanssijatar on allerginen gluteenille ja maidolle, ja sillä on mehustin! Sen päivärytmiin kuuluu lounas klo 12, illallinen klo 5-6, ja salilla käyminen klo 8 illalla. Se kuntosali on semmoisessa "virkistyskeskuksessa" (Recreation Center) joka on tämän alueen asukkaille ilmainen. Me käytiin siellä eilen, se on mahtava! Siellä on juoksurata, kuntopyörät ja kaikki mahdolliset salilaitteet, kiipeilyseinä, uima-allas, höyrysauna... !
Aion alkaa käymään joka päivä uusien kämppisteni kanssa ja omaksua myös saman ateriarytmin, plus että alan taas mehustamaan ja syömään mahdollisimman raakavegaanisti.  

 Tänään menin töihin eli sinne lähimpään kouluun pyörällä. Oli tosi kylmä ja renkaissa ei ollut tarpeeksi ilmaa, argh. Mutta muuten sujui hyvin. Ehkä voisin jopa lumikeleilläkin polkea... Huomenaamulla menen ehkä myös pyörällä toimistolle, josta Tarinoija nappaa minut kyytiin. Sinne on puolen tunnin matka, pitäis siis olla ok.

Eli minun pitäis muutaman kuukauden päästä olla aika hyvässä kunnossa, jee!

PS. Tästä lähtien vältän perhejuhlia, kävin Tanssijattaren ja Nallen kanssa taas jonkun synttäreillä ja olipa tylsää ja lisäksi söin hirveän makeaa kakkua ja mitä kaikkea.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire