lundi 3 août 2015

Tee-se-itse työpöytä

Taas yksi puulavaprojekti valmis! Halusin nikkaroida työpöydän yläkertaan ja löysin juuri siihen sopivan puulavan, jota tarvitsi vain vähän muutella. Tässä puulavassa oli kyllä lankut harvinaisen tiukassa; oli pakko sahata naulat metallisahalla että ne sai irti.

Tässä muuten eri tapoja purkaa puulava, ja tässä inspiraatiota siihen mitä niistä voi tehdä - käytännössä lähes mitä vain !
 Pöydän alla on kätevä säilytystila johon voi laittaa vaikka papereita. Kuvassa puuttuu vielä yksi lauta jonka naulasin ensimmäisen ja toisen väliin.
 Maalasin pöydän itse tehdyllä jauhomaalilla, siitä lisää seuraavassa artikkelissa. Lopputulos toi mieleen ala-asteen puukässätunnilla tehdyn petsauksen.



 Tässä pöytä käyttövalmiina. Kuivuttuaan maali muuttui vähän vähemmän läpikuultavaksi.

3 commentaires:

  1. Huippua! Olen jo kauan aikonut kommentoida ja moneen eri postaukseen, mutten ole saanut aikaiseksi. Olen muistaakseni lukenut jo kaikki blogisi postaukset ja innolla odotan uusia. :)

    Siitä olen myös aikonut sanoa, että linkit tekstin keskellä eivät erotu. Nyt olet näköjään laittanut ne sinisiksi – hyvä, mutta suosittelisin vielä lisäämään linkkeihin alleviivauksen. Kontrasti tumman vihreän ja sinisen välillä ei nimittäin ole mitenkään suuri, ja jos näkö on vähänkin heikentynyt niin linkkien erottaminen on vieläkin vaikeampaa. : )

    Jatka samaan malliin!

    RépondreSupprimer
  2. Hei, tosi kiva että kommentoit, kiitos palautteesta! :) Huomasin tosiaan vasta että linkit ei näkyny ollenkaan ja vaihdoin väriä, mutta laitan vielä sen alleviivauksen että näkyy paremmin.

    RépondreSupprimer
  3. ...Itse asiassa alleviivaus ei ollutkaan mahdollinen mutta ehkä tuo punainen väri on tarpeeksi erottuva?

    RépondreSupprimer