dimanche 26 novembre 2017

Synttärivaelluksella ja konsertissa

Pitää vielä kertoa minun varsinaisesta syntymäpäivästä joka oli eilen!

Askartelija tosiaan sanoi että minun pitäis kertoa mitä haluaisin tehdä koska "it's your day". Sanoin sitten että ois kiva päästä käymään vuorilla ja sinne siis lähdettiin pienelle vaellukselle ja otettiin yks koiraki mukaan! Ajettiin jopa pari tuntia. Ohitettiin muun muassa paikka, josta oli löydetty maailman ensimmäinen dinosaurus (tai siis sen luut). Näin myös kylttejä joissa puhuttiin muistaakseni Buffalo Billin haudasta tms.
Perillä käveltiin noin tunti, oli siis aika lyhyt vaellus. Oli ihana hengittää raikasta ilmaa ja kävellä lumessa. Toisaalta metsäisistä ja lumisesta maisemasta tuli Suomi mieleen, toisaalta Ranskan vuoristo.

 

 
 
Ylitettiin matkalla kaksi puroa. Koira piti kantaa ensimmaisen yli (se ylitettiin kavelemalla puunrunkoa pitkin), ja toisella purolla perheen esikoinen onnistui lumpsahtamaan veteen ja kastelemaan molemmat jalkansa jaakylmassa vedessa!
 
 Kävi niin hauskasti että bongattiin maasta jonkinlainen havupuu joka oli Askartelijan ja Tarinoijan mielestä täydellinen joulukuusi! Ihmettelin että ei kai nyt vielä joulukuusta laiteta mutta kyllä täällä kuulemma! Ilmeisesti se kuitenkin heitetään pois aikaisemmin kuin Suomessa, heti joulun jälkeen. Kannettiin sitten puu autolle ja laitettiin se katolle. Pojat on just nyt koristelemassa sitä olohuoneessa!

Paluumatkalla Askartelija kysyi, tykkäätkö tästä musiikista? Olin että joo, hyvältä kuulostaa. Se sitten kysyi haluaisinko mennä kyseisen bändin konserttiin samana iltana. Sitä ennen mentiin kuitenkin käymään Askartelijan veljentytön synttäreillä! Oltiin siellä onneksi vain vähän aikaa, käytännössä syötiin (tarjolla oli pitsaa ja erilaisia salaatteja) ja lähdettiin jotta ehdittäisiin ajoissa ostamaan konserttiliput.

Bändin nimi on The (English) Beat, se perustettiin alun perin Birminghamissa vuonna 1978, ja ilmeisesti kokoonpano on sittemmin vaihtunut aika paljon. Niiden musiikissa yhdistyy wikipedian mukaan ska, pop, soul, reggae ja punk rock. Mie tykkäsin eniten kaikkein reggaepitoisimmista biiseistä.

Bändin laulaja (se joka ei soittanut mitään) oli uskomattoman energinen ja karismaattinen, hyppeli jatkuvasti paikasta toiseen, laulatti yleisöä, moshasi ja mitä kaikkea.

Sen energisyys oli niin tarttuvaa että mulla alko tehdä mieli harrastaa enemmän liikuntaa, ja päätin mennä lenkille seuraavana aamuna, minkä myös tein. Oli uskomattoman lämmintä, olisin hyvin tarjennut t-paidassa! Yritän alkaa nyt juoksemaan säännöllisesti.

Oli siis aika kiva syntymäpäivä!

Huomenna alkaa taas työt ja/eli koulu...

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire