jeudi 29 janvier 2015

Mehupaastopäivä 4

No niin, nyt ollaan yli puolenvälin ja samalla rikoin oman mehupaastoennätyksen joka oli 3 päivää.
Tänään join taas sitruunavettä koulupäivän ajan ja kävin jopa opiskelukavereitten kanssa unicafessa jossa siis muut söi ja itse kuolasin (huomaamattomasti) vieressä.

Luentojen jälkeen kävin Hakaniemessä Ekolossa ostamassa varsiselleriä ja omenoita huomiseksi, ja metsästin nuoria kookospähkinöitä ensin Vii Voanista ja sitten sen lähellä olevasta toisesta aasialaisesta marketista. Olin jo lähdössä kun huomasin laatikollisen lattialla, 2,20e/kpl. Otin neljä, painuin yliopiston taukotilaan ja hakkasin avaimenperä-linkkuveitselläni (maailman paras avaimenperä!) reiän pähkinään ja join veden pillillä. Ahhh. Kello oli jo 5 siinä vaiheessa ja join perään toisenkin. Näin muuten Ekolossa purkitettua kookosvettä aika törkeään hintaan...

Tänään myös hyödynsin jatkuvasti litteän vatsani laittamalla päälle vartalonmyötäisen (erityisesti vatsan kohdalta) mekon, jota en kauhean usein pidä koska en halua että tullaan kysymään olenko raskaana. Uskokaa tai älkää, just niin mulle kävi viime kesänä! Oli vissin tultu syötyä vähän hedelmiä.

Olossa ei mitään ihmeellistä, sitä samaa: vatsa on tyhjä mutta olen ihan voimissani sekä fyysisesti että psykkisesti.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire