vendredi 2 janvier 2015

Unelmat kartalle!

Näin vuoden alkumetreillä on hyvä puhua unelmista. Askartelin oman unelmakarttani vähän aikaa sitten käyttäen mallina Megan Elizabethin hienoa karttaa. Mulla ei ollut hirveästi lehtiä käsillä mikä hankaloitti hieman mutta aika hyvä siitä minusta tuli silti loppujen lopuksi!

Unelmakarttaan laitetaan asioita, joita me halutaan meidän elämään. 
Minun unelmakartassa on hedelmiä ja marjoja, aurinkorantoja, puutarha ja luontoa, koti, joogaa, meditointia (en harrasta kumpaakaan säännöllisesti mutta periaatteessa haluaisin harrastaa, ja ne myös symboloi henkisyyttä ja liikuntaa joogan osalta) tanssia, pyöräilyä, ystäviä, matkustamista, rentoutumista. Liimasin siihen sanat: aurinko, terveys, hedelmät, puutarha, luonto, zen, rakkaus, vapaat, mielihyvä, juhlat, tanssikaamme. "Maagiset yöt" luki kuvassa valmiiksi.

Lisäksi unelmakartan on tarkoitus miellyttää silmää, niin että sen voi laittaa jonnekin, mistä me nähdään se jatkuvasti. Siten se vaikuttaa paremmin myös alitajuntaan joka tekee unelmista totta. Meganin mallin mukaisesti laitoin taustalle isoja kuvia ja niiden päälle pienempiä, mikä toimii minusta hyvin visuaalisesti.

Unelmakartan tekeminen oli kivaa. Olisin mielellään tehnyt sen kaveriporukalla niin kuin Megan Elizabeth, mutta sellaista ei nyt ollut saatavilla. Fafa taas oli liian laiska askartelemaan, mutta auttoi sentään vähän kuvien löytämisessä ja leikkaamisessa. Mukavaa lomatekemistä joka tapauksessa!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire