jeudi 15 janvier 2015

Pesänrakennusta

 Seurauksena edellisen postauksen johtopäätöksestä: minun tulevaisuus on ainakin toistaiseksi Ranskassa. Kuvassa näkyy minun ja Fafan tuleva asuinpaikka: ihana mökkitalo (puinen sisältä) kunnon puutarhalla keskellä pientä ranskalaista kylää.

 Tässä on piha, johon me aiotaan laittaa kasvimaa eli kaikki mahdolliset vihannekset ym. Valmiiksi löytyy rosmariinipensas ja vähän jotain muuta.
Kaikki tehdään luonnollisesti permakulttuurin periaatteiden mukaan. Meillä on myös aikomus ottaa muutama kana, ei munien takia koska me ei niitä syödä, vaan maaperän laadun parantamiseksi.
 Terassilla kelpaa aterioida! Ja ens kesän olen paljain jaloin, sitä onkin odotettu...
Tämä on pihan toinen puoli pihaa, johon tulee niin paljon hedelmäpuita kuin saadaan mahtumaan. Valmiiksi löytyy ilmeisesti luumupuu.
 Tässä näkymää kylälle päin ja jättimäinen kuusi (siihen ens jouluna hienot koristeet!).
 Ja tässä näkymää sisältä; en halua vielä näyttää sisätiloja sen enempää, koska nykyisen omistajan sisustus on minusta kauhea. Odotan innolla että pääsen sisustamaan oman maun mukaan.

Fafa muuttaa sisään maaliskuun lopussa, mie taas vasta toukokuussa kun saan lukuvuoden pakettiin. Aika iso elämänmuutos edessä!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire