vendredi 16 janvier 2015

Uusi tiedon ja inspiraation lähde: lifegenerator

 Vähän aikaa sitten tutustuin Youtubessa lifegeneratoriin eli Dan McDonaldiin, jonka olin kyllä nähnyt vilaukselta, mutta kun Thierry Casasnovas puhui hänestä, päätin katsoa mistä oli kyse. Aloitin muistaakseni tästä videosta. Olin ensin epäilevä Danin markkinoimien ravintolisien takia, mutta loppujen lopuksi uskon että Dan McDonald ja Lou Corona on luotettavia ihmisiä jotka haluaa vain ihmisten parasta. Puradymin probiootit ja ja entsyymit vaikuttaa myös kieltämättä aika tehokkailta. Thierry Casasnovaskin myöntää nykyään, että oikeanlaiset probiootit on hyödyllisiä suolistolle.

Lifegeneratorissa tykkään just siitä, että se on Thierryn tapaan hygienisti ja kiinnostunut ihmisen fysiologiasta, eli perustaa näkemyksensä faktoille kehon toiminnasta. Toisaalta Dan puhuu paljon myös henkisestä ulottuvuudesta (kuten myös Thierry). Kaiken kaikkiaan lifegeneratorilla on minusta tosi inspiroivia videoita, niinkin inspiroivia että säästän vesipaastovideota niin, että katson sen vasta kun olen palannut Helsinkiin ja on sopiva aika paastota. Koska veikkaan että se innostaa minua paastoamaan. Odotan jo innolla!

Kun näkee Thirryn ja Danin videoita, sitä miettii että miten jotkut ihmiset voikin olla niin puheliaita, ja jaksaa toistaa samoja asiota miljoona kertaa. Fafa on usein painostanut minua tekemään videoita, mutta en ole ainakaan tostaiseksi tuntenut tarvetta pälättää kameralle, päin vastoin. Ja kyllästyn äkkiä toistamaan samaa asiaa. Ehkä se ei vain ole minun juttu. Sen sijaan kerron mielellään muille mistä mielenkiintoisimmat videot ym löytyy, jaan parhaat reseptit ja jutut. Ja tietenkin tekstitän Thierryn videoita. Ja kerron vähän omiakin juttuja.

Kokeilin vasta lifegeneratorin mantelikookosjogurttia. En käyttänyt probiootteja, koska mulla ei ole niitä enkä toistaiseksi ole ollut tarpeeksi motivoitunut ostamaan niitä Puradymin nettisivulta, sen verran kalliiksi tulee... Mutta, me tilattiin sattumoisin viime kuussa "tehokkaita pieneliöitä" joista Thierry on puhunut useamman kerran. Niissä on mm. maitohappobakteereita, ja pieneliöitä voi käyttää vaikka mihin! Esimerkiksi iholla ne syö toksiineja, ne saa puutarhan kukoistamaan, auton kulkemaan yli 100 km pidemmälle, niitä voi juoda veden kanssa suoliston parantamiseksi ja jopa laittaa kompostikäymälään.





Laitoin siis kupillisen manteleita likoamaan 24 tunniksi, sitten laitoin ne tehosekoittimeen ja lisäsin kupillisen kookoslihaa ja -vettä + 1 tl pieneliöitä. Sekoitin tasaiseksi, kaadoin jogurtin lasipurkkiin ja annoin seisoa huoneenlämmössä 6-7 tuntia. Ja siitä tuli tosi hyvää! Olisin voinut ahmia koko purkillisen kerralla. Ja tänä iltana tein salaatinkastiketta lisäämällä vähän mausteita ja merivettä. Maistui ihan joltain dipiltä! Uusi satsi huomenaamulla likoamaan...

Lifegenerator on myös saanut minut tajuamaan, kuinka tärkeää on liottaa (ja mieluiten myös fermentoida) pähkinät ennen syömistä. Joten teen sen oikeasti tästä lähtien!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire