samedi 5 décembre 2015

Punakaali ja taboulémehu

 Tänään sain viimein ostettua lisää granaattiomenoita, ahh! Kulautin yhden pelkästään ja tein toisesta granaattiomena-punakaali-persiljamehua. No, sanoisin että idea oli ehkä ihan hyvä, mutta kaalen maku peittää liikaa granaattiomenan maun - joka siis menee vähän hukkaan. Joten aion mehustaa lopun punakaalen vaikka appelsiinien kanssa.
 Punakaalen voimakas violetti väri vihjaa sen ravintoainerikkaudesta.
Toinen uutuus tälle päivälle: taboulémehu. Nimesin sen näin koska siinä on joitain samoja aineksia kuin itämaisessa taboulé-salaatissa: kurkkua, minttua ja sitruunaa. Lisäksi laitoin varsiselleriä ja kiiviä. Kiivi on vähän turhan pehmeä hedelmä mehustettavaksi, mutta maku on kyllä hyvä ja mulla sattui olemaan niitä vielä jäljellä paaston alettua niin käytän nyt pois. Hyvää mehua tuli!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire