samedi 26 décembre 2015

Vadelmasuklaatoffeeneliöt


Tässä vielä yksi makea joulunaikaan sopiva resepti: Kristinan vadelmasuklaatoffeeneliöt. Tein näitä kerran kaverin kanssa ja paaston jälkeen haluttaisi kyllä ottaa uusiksi, oli niin ihanaa.

Kristinan vadelmasuklaatoffeeneliöt

3 kuppia pehmeitä taateleita (kivet pois)
1 kuppi pekaanipähkinöitä (mieluiten etukäteen liotettuina)
1/2 kuppia karob- tai kaakaojauhetta (lisää vähän vettä ja sekoita tahnaksi)

(1 kuppi kuivattuja mulpereita)

 Laita kaikki ainekset monitoimikoneeseen ja sekoita massaksi. Levitä puolet massasta levyksi esimerkiksi leivinpaperin päälle vuokaan.

2-3 kuppia tuoreita/pakastettuja vadelmia
1/2-1 kuppi pehmeitä taateleita

Sekoita tasaiseksi (tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa). Levitä pohjan päälle. Levitä lopuksi loput suklaatoffeemassasta vadelmakerroksen päälle. Voit laittaa neliöt pakasteeseen viilenemään ennen syömistä tai nauttia heti.

Kaverini kanssa laitoimme vielä koristeeksi päälle marjapähkinäsekoitusta ja kävimme heti kimppuun. Mmmmmm.
Mulla on edelleen nuha, mutta nyt ollaan selvästi jo parempaan päin menossa.

Paasto kyllä kirkastaa ihoa. Minun otsa ei ole ollut näin sileä vuosikausiin. Hiukset näyttää myös hyvältä, rhassoulin avustuksella.

Tänään palaan yöbussilla Helsinkiin ja jatkan sieltä heti matkaa Lyonin suuntaan. Enää pari päivää paastoa, en malta odottaa...

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire