mercredi 30 décembre 2015

Rakkaudellisia ajatuksia

 Pääsin lopulta Ranskaan ja minut toivotti tervetulleeksi aivan ihana lämmittävä auringonpaiste! Tänäänkin on ollut aika aurinkoista.
Asiasta toiseen: joku ehkä huomasi tässä minun paaston aikana laittamassa kuvassa jotain outoa. Miksi laitoin vesipullon kylkeen lapun, jossa lukee (ranskaksi) "kiitos" ja "rakastan sinua"?
Siksi, että se vaikuttaa veteen positiivisesti. On tehty kokeiluja, joissa on laitettu kahteen eri astiaan riisiä. Toiseen astiaan on liimattu lappu, jossa lukee "rakastan sinua", toiseen taas lappu "vihaan sinua". Ja uskomatonta mutta totta, riisi, jossa on vihalappu, pilaantuu nopeammin. Riisitesti liittyy Jacques Benvenisten tutkimukseen veden muistista ja vetovoiman lakiin, jonka mukaan meidän ajatukset vaikuttaa kaikkeen meidän ympärillä olevaan.

Tiedän sen tunteen kun yrittää syödä terveellisesti mutta "sortuu" epäterveelliseen ruokaan. Kannattaa kuitenkin muistaa, että syyllistämällä itseäsi ja kiroamalla syömääsi saat tuplasti vahinkoa aikaan. Se, mitä me ajatellaan, ei ole samantekevää. Ajatukset, kuten sanatkin (sanat vielä vahvemmin) on kärjistetysti sanottuna joko valkoista tai mustaa magiaa. On jatkuvasti jokaisen oma valinta kumpaa harjoittaa.

Siispä mitä sitten valitsetkin syödä, syö se hyvillä mielin ja ajattele syömääsi rakkaudella ja kunnioituksella. Jos voit vielä ennen syömistä visualisoida miten imet pranaa eli energiaa edessäsi olevasta ruuasta, vielä parempi.

Hmm, alkaa pikkuhiljaa olla aika miettiä Uuden vuoden lupauksia...

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire