mercredi 23 décembre 2015

Suolanhimoa

 Eilen kaivoin kaapista vanhempieni mehulingon. Oli pakko saada vaihteeksi vihannesmehua. Minusta tuntuu ettei jatkuva appelsiinimehun juominen tee oikein hyvää hampaille, niihin on viime päivinä sattunut vähän harjatessa.

Mehustin ensin pois muutaman pehmenneen päärynän, joista tulikin ihanaa mehua, ja sitten punajuuria ja porkkanoita.
Aloin itse asiassa kaivata suolaista makua ja vaihtelua appelsiinimehuun niin että ostin kaupasta tomaattimehua siitä huolimatta, että siinä on merisuolaa. Kotona käyttäisin tietenkin merivettä, mutta en ottanut sitä(kään) tänne mukaan.

Granaattiomenat aiheutti mulle taas ikävän yllätyksen. Olin innoissaan kun löysin kaupasta 100 % granaattiomenamehua, mutta kun olin juonut pari kulausta... tajusin etten ikinä saisi juotua koko pullollista tai edes lasillista loppuun. Epäilen että siihen on käytetty pilaantuneita hedelmiä, muuta selitystä en näe kamalalle maulle.

Tänä aamuna mehustin taas pari appelsiinia ja verigreipin, mutta laimensin mehun laittamalla puolet vettä.

Joogasin vähän toissapäivänä ja vähän enemmän eilen. Lihakset kyllä väsyi aika nopeasti, mutta muuten treeni tuntui hyvältä. Katsotaan mihin asti pääsen tänään.

Olen myös käynyt täällä joka ilta saunassa, mitä luksusta!

Eilen illalla aloin miettiä että pystynkö todella olemaan syömättä jouluaattona, siis huomenna, kun pöydässä on rakastamiani jouluruokia; rosollia, laatikoita, jopa tofumureketta (tarjosin reseptiäni kasvissyöjäpikkusiskolle).

Rakastan hyasinttien jouluista tuoksua!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire